Peuran Polku - logo

Valkeisjärven leirintäalue

Majoituspalvelu

Leirintäalueella on 11 mökkiä. Kaikki mökit sijaitsevat korkeintaan 200 metrin päästä rannasta ja noin 200 metriä päärakennuksesta. Alueella on 50 sähköpaikkaa ja lisäksi 20 asuntovaunu-/autopaikkaa ilman sähköä. Suurin osa paikoista sijaitsee rannan läheisyydessä.

Kokouspalvelut

Valkeisjärven leirintäalueella on uusi, vuonna 2002 valmistunut kokoustila. Tilassa voi järjestää esim. kokouksia, syntymäpäiviä, polttareita, illanviettoja jne. Hyvä ryhmäkoko on noin 20 henkilöä. Tiloihin saatavana toiveidenne mukaiset tarjoilut. Olisiko nyt hyvä hetki koota kaikki yhteen ja istua hetkeksi alas rennoissa tunnelmissa?

Turvesauna

Turvesaunahoidot on vielä melko uusi hoitomuoto Suomessa. Turve on hoitomuotona erittäin tehokas. Sillä on tutkittu olevan parantavia hoitovaikutuksia jopa yli 100 eri vaivaan. Turvehoidot auttavat esimerkiksi iho-ongelmiin, tulehduksiin sekä aineenvaihdunnan aktivoimiseen. Ei sovi raskaana oleville, korkeasta verenpaineesta kärsiville eikä syöpähoitoa saaville henkilöille.

Turvesaunahoitomme sisältää opastuksen turpeen käyttöön ja saunomiseen sekä turpeen hoitovaikutuksiin. Turvesaunan yhteydessä tarjoamme saunojille karpalomehua, vihreää teetä sekä voileipäkahvit. Kesto noin 2 h.

Turvesaunahoito järjestetään 4-8 henkilön ryhmille. Tilaukset etukäteen. Mahdollisuus myös turvesaunahoitoon ns. vapailla vuoroilla, joihin et tarvitse omaa ryhmää. Seuraa etusivun tapahtumakalenterista ilmoittelua turvesaunavuoroista!

Luxushuvilat

Vuokraamme Valkeisjärven rannalla neljää ja Kinnulassa Kivijärven rannalla kahta luxus-huvilaa. Huviloissa on erittäin hyvä varustetaso ja tilavat huvilat sopivat isoimmillekin porukoille.

→ Toiminnassa mukana

yhteistyössä yhteistyössä yhteistyössä yhteistyössä

→ Valkeisjärven leirintäalue kartalla

Googlemap-kuva