Peuran Polku - logo

Peuraforest Oy

Villi erämaa kutsuu tekemään aikamatkoja, asumaan ylellisesti, osallistumaan safareille ja retkille, keskittymään luonnon kauneuteen ja rauhaan tai pitämään kokousta hauskalla tavalla!

Alue sijaitsee Suomenselän vedenjakajalla. Karuudestaan huolimatta se on kaunis ja monipuolinen.Eräihmisille on tarjolla erilaisia kalastusmahdollisuuksia, metsästystä, sekä marjojen ja sienten poimintaa. Talvella unohtumattomat elämykset syntyvät esimerkiksi lumikenkä- tai umpihankihiihtoretkistä, sekä avantouinnista kuutamon ja ulkotulien valossa.

Tasokkaasti ja tyylillä varustetut hirsihuvilat ovat valmistuneet vuonna 2007. Ulkoasultaan ne ovat identtiset, mutta sisustustyyleiltään ne poikkeavat toisistaan. Huvilat on varustettu 8 hengelle. Kiinteitä vuodepaikkoja on kuusi.

Korsukylässä on mahdollisuus tehdä pieni aikamatka menneeseen, jossa sähkö on tuntematon. Kylä sijaitsee keskellä erämaata pienen salojärven rannalla ja se koostuu väentuvasta, saunasta, sekä viidestä kahdeksan hengen korsusta.

Opastuskeskuksessa voit järjestää kanssamme ikimuistettavan kokouspäivän, johon sisältyy virkistävää toimintaa, hyvää ruokaa ja luonnollisesti hyviä päätöksiä.

Lisää kuvia →

Kuvagalleria

Yhteystiedot

Peuraforest Oy
Peurankaarre 16
69450 YLI-LESTI

Puhelin : 06-8638 331
Gsm : 040-5366 931
Email: peuraforest@peuranpolku.fi

→ Toiminnassa mukana

yhteistyössä yhteistyössä yhteistyössä yhteistyössä

→ Peuraforest Oy kartalla

Googlemap-kuva