Peuran Polku - logo

Peuraforest Oy

Loma-asunnot

Tasokkaasti ja tyylillä varustetut hirsihuvilat ovat valmistuneet vuonna 2007. Ulkoasultaan ne ovat identtiset, mutta sisustustyyleiltään ne poikkeavat toisistaan. Huvilat on varustettu 8 hengelle. Kiinteitä vuodepaikkoja on kuusi.

Alakerrassa sijaitsevat makuuhuone, tupakeittiö, wc, saunatilat ja khh, sekä iso terassi. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, alkovi, wc ja aula, sekä iso parveke. Suurista ikkunoista avautuu kaunis näkymä järvelle. Pihan tuntumassa oleva uimaranta on turvallinen ja erityisen houkutteleva valkoisena hohtavan hiekkapohjan ja kristallin kirkkaan veden ansiosta. Jokaisen loma-asunnon pihalta löytyy myös koiralle oma koppi.

Kokouspalvelut

Jätä puuduttava kokoustaminen muille ja järjestä kanssamme ikimuistettava kokouspäivä, johon sisältyy virkistävää toimintaa, hyvää ruokaa ja luonnollisesti hyviä päätöksiä. Eikä majoituskaan ole ongelma. Yhdessä tekeminen kohottaa yhteishenkeä ja ryhmä saa uutta puhtia työskentelyyn!

Aktiviteetit

Eräihmisille on tarjolla erilaisia kalastusmahdollisuuksia, metsästystä, sekä marjojen ja sienten poimintaa. Talvella unohtumattomat elämykset syntyvät esimerkiksi lumikenkä- tai umpihankihiihtoretkistä, sekä avantouinnista kuutamon ja ulkotulien valossa. Voit myös lähteä makumatkalle erämaakämpälle hyvässä seurassa. Uskalikoille löytyy mahdollisuus hiljaisuuden kuunteluun. Sen seuraksi sopii suloinen joutenolo höystettynä saunalla ja hieronnalla.

Reitistö

Alueen halki kulkee talvella moottorikelkkareitistö, jota pitkin voi ajaa ympärillä oleviin naapurikuntiin ja halutessaan kauemmaksikin. Reitistön varrella on merkittyjä taukopaikkoja. Kesällä pääset pihapiiristä patikoimaan Peuranpolkua pitkin vaikka Salamajärven kansallispuistoon saakka. Alueeseen voit tutustua myös kanootilla tai kajakilla. Salamajärveltä on hyvä vesireitti Kinnulaan. Tunnettuja melontajokia lähistöllä ovat Lestijoki ja Perhonjoki. Moottoriveneilystä kiinnostuneet voivat turvallisesti liikkua Kivijärven altaan merkityllä reitillä tai oppaan kanssa Lestijärvellä.

Korsukylä

On tarkoitettu sinulle, joka kaipaat täyttä irtiottoa nykyajasta. Korsukylässä on mahdollisuus tehdä pieni aikamatka menneeseen, jossa sähkö on tuntematon. Kylä sijaitsee keskellä erämaata pienen salojärven rannalla ja se koostuu väentuvasta, saunasta, sekä viidestä kahdeksan hengen korsusta. Kylässä voit saunoa perinteiseen suomalaiseen tyyliin, viettää iltaa väentuvassa vaikka nauttien juhlaillallista ja nukkua makeasti kamiinalla lämmitetyssä korsussa. Vihdoinkin voit unohtaa muun maailman ja kuunnella nautiskellen hiljaisuutta. Korsukylään pääsee patikoimalla ja tarvittaessa myös autolla.

→ Toiminnassa mukana

yhteistyössä yhteistyössä yhteistyössä yhteistyössä

→ Peuraforest Oy kartalla

Googlemap-kuva