Peuran Polku - logo

Valkeisjärven leirintäalue

Kalastus

Valkeinen on erittäin kirkasvetinen ja lähdepohjainen virkistyskalastusjärvi. Valkeisjärvi tarjoaa erinomaiset puitteet virkistyskalastuksesta kiinnostuneille.

Järveen istutetaan kirjolohta läpi vuoden, kesäkaudella useitakin kertoja. Istutuskalat ovat kooltaan 1,5 kg:sta 2,5 kg:aan. Istutettavien kirjolohien lisäksi järven luontaiseen kalakantaan kuuluvat siika, hauki, ahven ja harjus. Järvessä sallittuja vieheitä ovat uistin, onki, pilkki ja perho.

Jokainen joka kalastaa Valkeisella, tarvitsee kalastusluvan ja valtion kalastuskortin. Alle 18-vuotiaat ja eläkeläiset eivät tarvitse valtion kalakorttia kalastaakseen Valkeisella. Valkeiselle myydään kolmenlaisia kalastuslupia.

Aktiviteetit

Valkeisjärven leirintäalueella voit viettää lomasi lepäillen ja voimia keräten tai toiminnallisesti. Valkeisjärven leirintäalue on todella lapsiystävällinen lomanviettopaikka.

Alueelta löytyy mm. Minigolf, Frisbeegolf, Jättitrampoliini, Leikkipaikat, Vesiliukumäki, Polkuvene, Matala hiekkapohjainen ranta, Hyvät sieni- ja marjamaastot, Retkeilyreitti Peuranpolku (yht. 80 km), Beach volley -kenttä, Karaoke-illat, Lähistöllä ratsastustalli (islanninhevosia), Paintball.

Korsukylä

Komean männikkömetsän keskellä Ruonasen järven rannalla sijaitsee elämyksellinen Korsukylä. Korsukylässä on pääkorsun lisäksi viisi yöpymiseen tarkoitettua majoituskorsua sekä rantasauna. Korsukylän ympäristö soveltuu hyvin patikointiin, mutta perille pääsee myös autolla. Järveen istutetaan kuukausittain kirjolohta, lisäksi järvessä on perinteinen kalakanta. Kalastusoikeus järveen on vain Korsukylän asiakkailla. Lupia myydään ainoastaan Valkeisjärven leirintäalueelta. Vene käytettävissä majoituksen hintaan. Henkilömäärä max. 40 henkilöä, 8/majoituskorsu.

Karhunpiilo

Vuokraamme myös Lehtosen järven rannalla sijaitsevaa Karhunpiilon erämajaa. Karhunpiiloon pääsee kätevästi joko autolla tai patikoimalla Peuran Polkua pitkin. Karhunpiiloon kuuluu vanhan päärakennuksen lisäksi myös rantasauna, myös vene käytettävissä. Henkilömäärä max. 10 henkilöä.

→ Toiminnassa mukana

yhteistyössä yhteistyössä yhteistyössä yhteistyössä

→ Valkeisjärven leirintäalue kartalla

Googlemap-kuva